Over Roman Vastgoed.

Een vastgoedkantoor waar persoonlijk contact en maatwerk centraal staan.

Een vastgoedkantoor waar persoonlijk contact en maatwerk centraal staan.

Mijn naam is Laurenzo. Een 30-jarige gedreven makelaar met een diepgewortelde liefde voor vastgoed. Met 10 jaar ervaring achter de rug, durf ik mijzelf een expert in mijn vak te noemen. Althans ben ik een heel nuchter en gedreven persoon, met mijn beide voeten stevig op de grond. Merendeels van mijn afgelopen projecten bevonden zich in en rond Gent. Als geboren en getogen Gentenaar ben ik trots op mijn stad en haar uniek vastgoedaanbod.

Als zaakvoerder van Roman Vastgoed streef ik slechts één doel na: het succesvol afronden van een grote stap in het leven van mijn klanten. Hiervoor zet ik heel erg in op persoonlijk contact, maatwerk en een goed draaiende marketing.

Ik zet mij volledig in om het vertrouwen dat mensen in mij stellen te bevestigen. Bij Roman gaat het niet alleen om vastgoed, het gaat om het bouwen van duurzame relaties en het leveren van een optimale service met veel passie, en… altijd met de glimlach!

______________        Zaakvoerder Laurenzo Roman

Wat ons nog meer onderscheidt…
een sprekende marketing,

Met Roman zetten wij heel sterk in op marketing in al zijn facetten. Want… alles wat er visueel mooi uitziet trekt ons meer aan, toch! Kwalitatieve beelden zijn voor ons een must.
Daar wij geen “massa-kantoor” zijn kunnen we hier dan ook extra op inzetten. Naast fotografie is de globale marketing heel belangrijk voor Roman. Zowel de esthetische kant als het plaatsen van professionele advertenties. Ze zorgen beiden voor meer verkoop en naamsbekendheid. Wij zijn trots om naast onze goede verkopen ook bekend te staan om onze sterke bedrijfsuitstraling.

en een grondige expertise bij elke schatting.

Als erkend schatter voor Vlabel biedt Roman een grondige expertise bij elke schatting. Dit zorgt ervoor een extra service te kunnen bieden aan alle klanten.