Home » Instapklaar huis op wandelafstand van het station

Instapklaar huis op wandelafstand van het station

Instapklaar huis op wandelafstand van het station van Sint-Niklaas

Oude Molenstraat 8
Sint-Niklaas 9100

€315.000

Welkom bij deze prachtige woning, perfect gelegen op wandelafstand van het station van Sint-Niklaas. Het huis is recent gerenoveerd met aandacht voor comfort en kwaliteit.

bed3bad1136m²terras 89m²

Bouwjaar 1918
Renovatiejaar 2024
Staat v.h. goed vernieuwd
Bewoonbare oppervlakte 136 m²
Perceeloppervlakte 89 m²
Tuin 23 m²
Oriëntatie Noord
EPC waarde in aanvraag kWh/m²
Elektrische keuring Conform
Asbestattest in aanvraag
Kadastraal inkomen € 528
Vergunning Neen
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsverg. Neen
Dagvaarding Neen
Bestemming Wche
Beschermd erfgoed Neen
Renovatieplicht Neen
P-Score D
G-Score D

Instapklaar huis op wandelafstand van het station van Sint-Niklaas

Welkom bij deze prachtige woning, perfect gelegen op wandelafstand van het station van Sint-Niklaas. Het huis is recente gerenoveerd met aandacht voor comfort en kwaliteit.

De woning verwelkomt u met een stijlvolle uitstraling en een goed EPC attest en conforme elektrische keuring wat betekent dat u kunt genieten van een energiezuinige leefomgeving.

Binnenin vindt u drie slaapkamers, perfect voor gezinnen of zij die op zoek zijn naar extra ruimte voor gasten of hobby’s. De badkamer is een oase van rust met een royale inloopdouche, waardoor u kunt genieten van ontspannende momenten na een drukke dag.

De praktische keuken, ruim en goed uitgerust, staat in open verbinding met de leefruimte, waardoor een gezellige en sociale sfeer ontstaat tijdens het koken, of u nu geniet van een snelle maaltijd of een uitgebreid diner bereidt, deze keuken zal zeker aan al uw behoeften voldoen.

De woning beschikt ook over een gezellige koer, ideaal voor zomerse barbecues of gewoon om te ontspannen in de buitenlucht.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie