Home » Lichtrijke woning met tuin in Merelbeke (Flora)

Lichtrijke woning met tuin in Merelbeke (Flora)

Lichtrijke woning met tuin in Merelbeke (Flora)

Florastraat 23
Merelbeke 9820

€395.000

Deze prachtige bel-etage rijwoning in Merelbeke biedt een sfeervol interieur met veel licht, een ruime garage en wasplaats op de gelijkvloerse verdieping, en een goed onderhouden tuin. Ideaal gelegen nabij het openbaar vervoer en snelwegen, is dit een comfortabele thuis en slimme investering.

bed2bad1163m²terras 155 m²

Bouwjaar 1950
Renovatiejaar 2021
Staat v.h. goed instapklaar
Bewoonbare oppervlakte 163 m²
Perceeloppervlakte 155 m²
Tuin 70 m²
Oriëntatie tuin Noord-West
EPC waarde 208kWh/m²
Epc certificaat nr 3280523
Elektrische keuring in aanvraag
Kadastraal inkomen 453€
Vergunning Neen
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsverg. Neen
Dagvaarding Neen
Bestemming Wg
Beschermd erfgoed Neen
Renovatieplicht Neen
Overstromingsgevoelig Neen
P-Score A
G-Score A

Lichtrijke woning met tuin in Merelbeke (Flora)

Welkom in deze prachtige bel-etage rijwoning, een lichtrijke parel in het hart van Merelbeke. Op de eerste verdieping bevindt zich de aangename leefruimte met open keuken, die naadloos overgaat in een sfeervol interieur waar licht en ruimte de hoofdrol spelen. Vanuit de keuken heeft u via een trap directe toegang tot de goed onderhouden tuin, die uitnodigt tot ontspannen momenten en gezellige buitenactiviteiten.

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een ruime garage en wasplaats, waardoor u voldoende opbergruimte heeft en uw auto veilig kunt parkeren.

Gelegen in Merelbeke Flora is de woning perfect gesitueerd, met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer en de nabijgelegen autostrades, waardoor u altijd moeiteloos op weg kunt. Of u nu naar het stadscentrum wilt of een verre bestemming opzoekt, de ideale locatie van deze woning biedt u alle gemak.

Kortom, deze instapklare bel-etage rijwoning in Merelbeke is niet alleen een comfortabele woonplek, maar ook een slimme investering voor wie op zoek is naar een lichtrijke, goed gelegen woning met alle moderne voorzieningen. Laat u verrassen door de vele troeven van deze schitterende woonst en ontdek de levensstijl die het te bieden heeft.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie