Home » Modern appartement met tuin en garage in het hart van Wervik

Modern appartement met tuin en garage in het hart van Wervik

 Modern appartement met tuin en garage in het hart van Wervik.

Akademiestraat 16 bus 00.01
Wervik 8940

€328.000

Dit moderne, in 2024 nieuwgebouwde appartement in Wervik combineert comfort en stijl met praktische voorzieningen zoals twee slaapkamers, een moderne badkamer, en een garage, ideaal voor een klein gezin of een stel. Het biedt een prachtige tuin en is gunstig gelegen nabij winkels en voorzieningen, perfect voor een zorgeloos en aangenaam verblijf.

bed2bad1105m²terras 35m²

Bouwjaar 2024
Verdieping 0
Staat v.h. goed nieuw
Bewoonbare oppervlakte 105 m²
Terras oppervlakte 10 m²
Tuin oppervlakte 25 m²
Oriëntatie Oost
EPC waarde In opmaak
Elektrische keuring Conform
Asbestattest Asbestveilig
Kadastraal inkomen In opmaak
Vergunning Ja
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsverg. Ja
Dagvaarding Neen
Bestemming Wg
Beschermd erfgoed Neen
Renovatieplicht Neen
Overstromingsgevoelig Neen
P-Score A
G-Score A

 Modern appartement met tuin en garage in het hart van Wervik

Welkom in dit moderne appartement, gelegen in het charmante Wervik, waar comfort en stijl samenkomen. Dit nieuwgebouwde appartement uit 2024 biedt een eigentijdse woonervaring met alle standaard voorzieningen die je nodig hebt voor een zorgeloos en aangenaam leven.

Dit appartement biedt voldoende ruimte voor zowel een klein gezin als een stel. Er zijn twee gezellige slaapkamers en de badkamer is modern en praktisch ingericht, waardoor je hier heerlijk kunt ontspannen.

De tuin is een heerlijke plek om van de buitenlucht te genieten. Of je nu groene vingers hebt of gewoon graag buiten bent, deze tuin biedt volop mogelijkheden. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen garage, wat betekent dat je altijd verzekerd bent van een veilige plek voor je auto.

Dankzij de standaard afwerking kun je direct intrekken zonder je zorgen te maken over klussen of renovaties. De gunstige ligging van het appartement, met diverse voorzieningen en winkels in de nabijheid, zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt.

Kortom, dit appartement in Wervik is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woning. Met een prachtige tuin, een eigen garage (25 000 euro) en een gunstige locatie biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor een aangenaam en zorgeloos verblijf. Mis deze unieke kans niet om jouw droomwoning te bemachtigen!

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie