Home » Op te frissen bungalow in een groene oase in Herdersem

Op te frissen bungalow in een groene oase in Herdersem

Op te frissen bungalow in een groene oase in Herdersem

Beekkant 4
Herdersem 9310

€425.000

Ontdek deze op te frissenbungalow in Herdersem, gelegen in een rustige tweede bouwlijn met een charmante tuin en oude Dender rivier. De woning biedt een praktische indeling met ruime leefruimte, keuken, veranda en drie slaapkamers.

bed3bad1197m²terras 2.246 m²

Bouwjaar 1962
Renovatiejaar 1990
Staat v.h. goed op te frissen
Bewoonbare oppervlakte 197 m²
Perceeloppervlakte 2.246 m²
Tuin 2.038 m²
Oriëntatie tuin Zuid-West
EPC waarde 562kWh/m²
Epc certificaat nr 3273905
Elektrische keuring niet-conform
Kadastraal inkomen 859€
Vergunning in aanvraag
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsverg. Neen
Dagvaarding Neen
Bestemming Wg
Beschermd erfgoed Neen
Renovatieplicht Ja
Overstromingsgevoelig Neen
P-Score D
G-Score D

Op te frissen bungalow in een groene oase in Herdersem.

Welkom bij deze unieke bungalow in Herdersem, een op te frissen parel op een goed bereikbare locatie. Deze woning, gelegen in de tweede bouwlijn, biedt een ongekende rust en privacy. Zodra u het perceel oprijdt, vergeet u de hectiek van het dagelijks leven en voelt u zich onmiddellijk in een vakantiesfeer door het overvloedige groen dat u omringt.

De prachtige bomen en weelderige struiken bieden een natuurlijke afscherming, waardoor uw privacy gewaarborgd is. De recent opnieuw aangelegde oude Dender rivier die dwars door het midden van de tuin stroomt, voegt een bijzondere charme en serene sfeer toe aan deze eigendom.

De bungalow zelf vraagt om een opfrissing, maar beschikt over een functionele en ruime indeling. De royale leefruimte nodigt uit tot gezellige familiemomenten, terwijl de aangrenzende keuken praktisch is ingedeeld voor al uw culinaire avonturen. Daarnaast beschikt de woning over een veranda die perfect is voor ontspanning in elk seizoen en drie comfortabele slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor het hele gezin.

Deze eigendom in Herdersem is de perfecte gelegenheid voor wie op zoek is naar een renovatieproject met potentieel in een idyllische, groene omgeving. Kom de rust en charme van deze bungalow zelf ervaren en laat u betoveren door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie