Home » Pied-à-terre op het Van Bunnenplein in Knokke

Pied-à-terre op het Van Bunnenplein in Knokke

Pied-à-terre op het Van Bunnenplein.

Van Bunnenplein 13
Knokke 8300

€389.000

Prachtig wonen in een instapklaar appartement op een steenworp van het strand van Knokke.

bed0bad135m²terras 0 m²

Bouwjaar 1962
Staat v.h. goed instapklaar
Bewoonbare oppervlakte 35 m²
Oriëntatie West
EPC waarde 125 kWh/m²
Epc certificaat nr 2061968
Elektrische keuring conform
Kadastraal inkomen 562 €
Vergunning Ja
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsverg. Neen
Dagvaarding Neen
Bestemming Wg
Beschermd erfgoed Neen
Renovatieplicht Neen
Overstromingsgevoelig Neen
P-Score A
G-Score A

Pied-à-terre op het Van Bunnenplein.

Op het gekende Van Bunnenplein in het mondaine Knokke-Zoute wordt dit luxueus appartement te koop aangeboden. Uitzonderlijke opportuniteit voor wie op 20 meter van de zeedijk een uiterst rendabele investering of een gerieflijk buitenverblijf wenst te verwerven.

Op de vijfde verdieping te Residentie “Plein Soleil” vinden we deze moderne flat met uitzonderlijk zeezicht. Dankzij haar zuidwestelijke oriëntatie valt hier heel de dag zon binnen, en kijkt het aan gevelzijde uit op zowel het plein als op de kustlijn.

Het appartement bestaat uit een compacte, strak uitgevoerde badkamer en een overzichtelijke leef-en keukenruimte die plaats biedt aan een knus salon en eetplaats. ‘s Avonds tovert de living zich om tot slaapkamer door het ingebouwde Murphy-bed naar beneden te laten. Elke hoek werd slim benut met inbouwkasten en op maat gekozen meubels. Het gehele meubilair kan overgenomen worden voor een meerprijs van 6.000 euro.

Verder wordt een grote ondergrondse berging meeverkocht waarin surfplanken, strandspeelgoed en ander materiaal in opgeborgen kan worden.

Het appartement biedt een opvallend hoog huurrendement. Mogelijkheid om aan te kopen en vakantieverhuurbeheer onmiddellijk terug uit te besteden.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie