Home » Rustig gelegen appartement met terras aan de grens van Wetteren en Melle

Rustig gelegen appartement met terras aan de grens van Wetteren en Melle

Rustig gelegen appartement met terras aan de grens van Wetteren en Melle.

Kloosterstraat 7 bus 14
Wetteren 9230

€345.000

Dit recent gebouwd, stijlvol appartement met twee slaapkamers bevindt zicht op een vlot bereikbare locatie op de grens van Wetteren en Melle. De ligging in tweede lijn staat garant voor een goede woonkwaliteit.

bed2bad187m²terras 10 m²

Bouwjaar 2020
Staat v.h. goed nieuw staat
Bewoonbare oppervlakte 87 m²
Terras 10 m²
Autostaanplaats ja
Kelderberging ja
Oriëntatie terras Zuid
EPC waarde 23kWh/m²
Epc certificaat nr 2018123361
Elektrische keuring conform
Kadastraal inkomen 1050€
Vergunning Ja
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsverg. Neen
Dagvaarding Neen
Bestemming Wg
Beschermd erfgoed Ja
Renovatieplicht Neen
Overstromingsgevoelig Neen
P-Score C
G-Score C

Rustig gelegen appartement met terras aan de grens van Wetteren en Melle.

Ontdek dit recente en stijlvolle appartement, gebouwd in 2020, gelegen in tweede lijn, wat dus een rustige woonomgeving biedt aan de grens van Wetteren en Melle.

Bij binnenkomst komt u via de inkomhal in de open leefruimte die naadloos overgaat in een moderne keuken. De keuken is voorzien van hoogwaardige afwerkingen en alle noodzakelijke toestellen, aangevuld met op maat gemaakte kasten die extra opbergruimte bieden.

De leefruimte is licht en uitnodigend, met grote ramen die uitkijken op een gezellig terras, perfect om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Het terras biedt een prachtige uitbreiding van de woonruimte, ideaal voor zomerse avonden en buitenmaaltijden.

Het appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers, elk ontworpen met oog voor comfort en rust. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche en is modern afgewerkt.

Voor extra gemak en bergruimte is er een kelderberging aanwezig, evenals een autostaanplaats (25.000 euro). De gemeenschappelijke ruimtes zijn smaakvol aangelegd met groen, wat zorgt voor een serene en vredige leefomgeving.

Dit appartement biedt niet alleen moderne wooncomforts, maar ook een strategische locatie dicht bij de voorzieningen van zowel Wetteren als Melle.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie