Home » Ruime rijwoning op een boogscheut van het stadscentrum van Gent

Ruime rijwoning op een boogscheut van het stadscentrum van Gent

Ruime rijwoning op een boogscheut van het stadscentrum van Gent.

Schaliestraat 8
9000 Gent

€345.000

Deze ruime rijwoning in Gent, met vier grote slaapkamers, een droge kelder en een zonnige koer, ligt op slechts enkele minuten van het stadscentrum.

bed4bad1145m²terras 108 m²

Bouwjaar 1963
Renovatiejaar 2010
Staat v.h. goed instapklaar
Bewoonbare oppervlakte 145 m²
Perceeloppervlakte 108 m²
Oppervlakte koer  38 m²
Oriëntatie koer Zuid-Oost
EPC waarde  286 kWh/m²
Epc certificaat nr 3355752
Elektrische keuring conform
Kadastraal inkomen 361€
Asbestattest asbestveilig
Vergunning Neen
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsverg. Neen
Dagvaarding Neen
Bestemming Wg
Beschermd erfgoed Neen
Renovatieplicht Neen
Overstromingsgevoelig Neen
P-Score A
G-Score A

Ruime rijwoning op een boogscheut van het stadscentrum van Gent.

Deze ruime rijwoning met vier grote slaapkamers, een zonnige koer en praktische opbergruimtes biedt de ideale combinatie van ruimte en nabijheid tot het bruisende stadsleven van Gent. Gelegen op wandelafstand van het centrum, vormt deze woning een perfecte mix van comfort en stedelijke levensstijl.

Genesteld in een rustige straat, biedt deze charmante rijwoning een ruim interieur met vier grote, lichtrijke slaapkamers, ideaal voor een groter gezin of voor wie op zoek is naar extra werk- of hobbyruimte. De woning beschikt over een droge kelder, perfect voor opslag of als extra bergplaats. Daarnaast zorgt de bergzolder voor nog meer praktische opbergruimte.

De koer biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, een waardevol verlengstuk van de leefruimte. Bovendien bevindt u zich hier op slechts enkele minuten van het bruisende hart van Gent, met zijn talloze winkels, restaurants en culturele hotspots binnen handbereik.

Kortom, deze woning combineert een ruimtelijk en functioneel ontwerp met een uitstekende ligging in de stad. Een buitenkans voor wie op zoek is naar een stijlvolle, ruime woning op een centrale locatie.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie