Ontdek onze verkochte panden

Neem een kijkje uit een greep van ons reeds verkocht vastgoed.

Referenties

Verkocht
De samenwerking met Laurenzo verliep super vlot. Hij heeft alles van A tot Z aangepakt. Tegen de tijd dat we terug waren van onze reis was er een bezoekdag geregeld, werden alle nodige documenten aangevraagd en was ons huis op 2 dagen tijd verkocht. Ik zou zo opnieuw met Roman Vastgoed samenwerken. Aanrader!

Verkocht
Roman Vastgoed was zeer communicatief en duidelijk tijdens de aankoop van ons pand. Zeer aangename samenwerking.

verhuurd
Knappe totaalrenovatie met parkzicht in hartje Kortrijk.

verkocht
Ruim, instapklaar gelijkvloers appartement met een zonnige tuin in Gent

Verkocht
We zijn aangenaam verrast Roman Vastgoed te leren kennen! Laurenzo is een zeer vertrouwbare verkoper. Vriendelijk, stipt, geen vraag is hem te veel! Op mails, zo snel mogelijk een antwoord. Hij is door zijn jarenlange ervaring van alle wetten en regels op de hoogte, wat als potentiële koper/ huurder / verkoper zeker een meerwaarde en geruststelling is in een toch wel stresserende periode! Roman vastgoed is zeker de moeite waard om te overwegen bij de toch wel één vd belangrijkste beslissingen in het leven! Wij hebben er alvast een zeer mooie ervaring mee😊👍

Vlot contact, duidelijke omschrijving van het appartement en ook als huurder een volledige ontzorging. (plaatsbeschrijving, meterstanden, registratie,...)

Opbrengsteigendom met studentenkamers in Gent. Volledig gerenoveerd en alle noodzakelijke attesten aanwezig.

Verkocht
Als kopers werden wij door Laurenzo uitstekend begeleid, niets was teveel gevraagd en er was een hoge dossierkennis. Met een gerust hart konden wij ons bod overmaken en na een kort en correct onderhandelingsproces mogen wij ons inmiddels trotse eigenaar noemen van ons eerste appartement in Gent.

Verkocht
Duidelijke en correcte schatting, uitgebreid netwerk en een vlotte verkoop zijn de troeven die naar boven zijn gekomen bij onze samenwerking.