Home » Lichtrijk, kwalitatief afgewerkt appartement in Sint-Denijs-Westrem

Lichtrijk, kwalitatief afgewerkt appartement in Sint-Denijs-Westrem

Lichtrijk, kwalitatief afgewerkt appartement in Sint-Denijs-Westrem.

Kortrijksesteenweg 1159A bus 201
Sint-Denijs-Westrem 9051

€1.350

Dit lichtrijke appartement met drie slaapkamers en twee badkamers bevindt zich in een nieuwbouw in Sint-Denijs-Westrem nabij Gent. Met ramen aan drie zijden, een aangenaam terras en een super bereikbare locatie is dit appartement een ideale woonplek.

bed3bad2103m²terras 7m²

Bouwjaar 2023
Verdieping 2
Staat v.h. goed Nieuw
Bewoonbare oppervlakte 103 m²
Terras 7 m²
Oriëntatie terras West
E-peil 27
Elektrische keuring conform
Vergunning Ja
Voorkooprecht Neen
Verkavelingsverg. Neen
Dagvaarding Neen
Bestemming Wg
Beschermd erfgoed Neen
Renovatieplicht Neen
Overstromingsgevoelig Neen
P-Score A
G-Score A

Lichtrijk, kwalitatief afgewerkt appartement in Sint-Denijs-Westrem.

Dit prachtige appartement in Sint-Denijs-Westrem, nabij Gent, biedt een unieke combinatie van licht, ruimte en comfort. Gelegen op de tweede verdieping van een recent opgeleverd, kleinschalig gebouw, is dit appartement klaar voor zijn eerste bewoning. De royale leefruimte met open keuken wordt omringd door ramen en vloeit naadloos over in een aangrenzend terras, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel.

Met drie ruime slaapkamers is er voldoende plek voor een gezin of voor het ontvangen van gasten. Twee eigentijdse badkamers bieden extra comfort en privacy.

De locatie is ideaal: winkels bevinden zich op wandelafstand en er is een bushalte voor de deur, wat zorgt voor uitstekende verbindingen.

Ervaar het gemak en de luxe van een nieuwbouwappartement, waar u kunt genieten van alle moderne voorzieningen en de charme van een uitstekende locatie. Welkom in uw nieuwe thuis in Sint-Denijs-Westrem.

Interesse?
Contacteer ons voor meer informatie